Ung Vänster behöver dig. Du behöver Ung Vänster.

Vi som är unga i 2010-talets Sverige betalar ett högt pris för högerpolitiken. Det framställs ofta som något oundvikligt att unga ska leva otrygga liv, med osäkra villkor på jobbet och med ont i magen varje månad när räkningarna ska betalas. Det sprids en bild av att det är det här som det innebär att vara ung, men i själva verket handlar det om politiska beslut. Villkoren i vår vardag grundas i en politisk utveckling där överklassens intressen har tillåtits få gå före våra. Att vara rik har aldrig varit lättare, medan livet för oss andra har blivit allt svårare. Ung Vänster kräver nu ett Sverige som byggs för oss, och vi organiserar oss tillsammans för att kämpa för det. På valdagen den 14:e september kan vi byta riktning.

Vår roll är avgörande för vilket Sverige vi får efter valdagen. Samhällen förändras aldrig av sig själv, utan det är styrkeförhållanden som avgör i vilken riktning samhällsutvecklingen går.

I Sandviken finns ett glatt gäng Ung Vänster-aktivister som träffas regelbundet. Vi är i dagsläget Gävleborgs största lokalklubb och du har den oerhörda turen att tillhöra just den. Våra ambitioner är väldigt höga och aktivitetsnivån likaså. Vi målar banderoller, ordnar torgmöten och håller ideologiska studiecirklar för att vässa våra politiska kunskaper. Det här är egentligen bara en bråkdel av allt vi gör…

Vi hör av oss till dig eftersom vi vore överlyckliga ifall du vill följa med och kämpa för en samhällsförändring tillsammans med oss. Vår bas utgörs av veckovisa medlemsmöten varje onsdag kl. 17.00 som äger rum i Vänsterpartiets lokal på Hyttgatan 10 i Sandviken.

Det är något speciellt att tillsammans med andra kämpa för det man tror på, att diskutera frågor man är intresserad av med likasinnade, att utveckla sig själv och att bli en av dem som gör skillnad. Bland det bästa av allt är att vår kamp för socialism och feminism inte upphör på valdagen. Den kampen pågår ständigt – Därför måste vi också vara många som organiserar oss, ställer krav och tar kampen för våra intressen.

Ung Vänster behöver dig, du behöver Ung Vänster.

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *