Bli aktiv i Ung Vänster

 

genotrygg-aktivitet

Ung Vänster är Vänsterpartiets ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som består av ungdomar som vill kämpa för ett bättre liv, för rättvisa och solidaritet. Ung Vänster behöver bli fler och starkare och därför vill vi ha fler medlemmar. Men att bli medlem i Ung Vänster kan också betyda mycket för den som går med. Det är något speciellt att tillsammans med andra kämpa för det man tror på, att diskutera frågor man är intresserad av med likasinnade, att utveckla sig själv och att bli en av dem som gör skillnad.

Som medlem bestämmer man själv hur aktiv man vill vara. En del nöjer sig med att bara vara medlem, andra kommer på så gott som allt som händer och många dyker upp lite då och då. Men det är genom att samlas och tillsammans ställa politiska krav och kämpa där vi befinner oss som vi kan göra skillnad på riktigt.

Vi håller regelbundna medlemsmöten första onsdagen varje månad kl. 18.00. Våra medlemsmöten äger rum i Vänsterpartiets lokal på Hyttgatan 10 i Sandviken.

För att få mer information eller se mer av vad vi gör, följ oss på Facebook eller kontakta oss.

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *