Det är vår tur nu: 1 maj 2017

1 maj 2017 FBevent

Vänsterns första maj i Sandviken startar med samling i Jansasparken utanför Folkets hus med start kl. 12.00. Därifrån tågar vi till Gröna torget på Nya Bruket där vi möts av ett torgmöte med tal och underhållning. Se till att följa oss på Facebook för uppdateringar fram tills vi ses!

I vårt land ska människor känna sig delaktiga. Vi ska leva i ett samhälle där vi tar tillvara på varandra och där vi kan lita på att vi får det stöd och den service vi behöver för att kunna leva fria liv under anständiga villkor. Vi vill att alla människor i Sverige ska kunna vara stolta över att leva i ett land byggt på solidaritet och jämlikhet. Det är vår tur nu.

Facebookevent »

Plakatverkstad »

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *