För dom många mot dom få

Samhället och välfärden har försvagats och slitits isär genom nyliberalismen. Detta har skapat förutsättning att ge rasismen en grogrund. Vi måste gå samman mot denna utveckling och sätta stopp för den. Det är bara vänsterpolitik som kan göra att Sverige även i fortsättningen är ett land som står upp för alla människors lika värde och en human asylpolitik.

Vi ser tendenser där etablerade partier tar över rasisternas agenda och på så sätt gör den mer rumsren. Främlingsfientlighet har ingen plats i vårat Sverige. Vi kan inte låta rasisterna utnyttja vår oro och låta dom skylla problemen på utsatta grupper. Istället så måste vi organisera oss tillsammans mot dom som sitter på den ekonomiska makten och ställer oss arbetare mot varandra. Vi kan bygga ett samhälle för dom många istället för dom få. Det är dags att jaga skatteflyktingar – inte flyktingar.

Det här inlägget postades i Artiklar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *